Ако гледате уеб сериала VIRAL или пък уеб риалитито

...
  Ако гледате уеб сериала VIRAL или пък уеб риалитито
Коментари Харесай

Коя е Галина Димитрова - изкусителната блондинка от VIRAL?

 

Ако гледате уеб сериала VIRAL или пък уеб риалитито TopQueen, сигурно ви е направи усещане една русокоса хубавица. За нея обаче не се знае прекалено много. Но ние поровихме и открихме някои неща.

Познаваме модела Галина Димитрова и като Ангел на Мегз, и като хазаин на къщата на TopQueen, както и като бизнесдамата Гергана Руменова от уеб сериала VIRAL.

Виж още: Биляна Лазарова сподели ''да''! Красавицата се похвали с огромен елмаз!

Галина в действителност има доста превъплъщения, само че малко от тях дават отговор на истината. А тя е, че моделката е едно извънредно благо и непретенциозно момиче.

Виж още: Каква е формулата на триумфа за Instagram звездата Пенелопе?

27-годишната Галина преди време показа, че ѝ е било извънредно мъчно да влезе в облика на Гергана, защото тя самата въобще не е такава. А както знаем, Гергана може да бъде доста злобна и отмъстителна.

Виж още: МЕГЗ се пусна без капка грим и филтри в нета и прикани: Не блокирай лицето си!

" Много неприятна тая Гергана, бе ", разяснява във видео Галина. Но макар усложненията с облика ѝ, резултатът е повече от страховит.

Виж още: Семейна есенна романтика: Биляна Йотовска откри сезона на СПА почивките по бански

В TopQueen Галина е просто себе си и е хазаин в къщата, в която са участничките в риалитито. Въпреки това обаче тя може да ги научи на доста, защото е един от първите Ангели на Мегз.

За персоналния живот на Галина не се знае доста, защото тя страни от обществените мрежи и разгласява извънредно рядко там.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР